Elkészítése
A bőrös, tisztított kacsahájat kb 4*4 cm-es darabokra vágjuk, majd teflonos bevonatú edénybe tesszük.
Öntünk hozzá 1 dl vizet, majd alacsony lángon aranybarnára sütjük a hájat.
A friss töpörtyűt meleg kenyérrel, lilahagymával tálaljuk.
A bőrös, tisztított kacsahájat kb 4*4 cm-es darabokra vágjuk, majd teflonos bevonatú edénybe tesszük. Öntünk hozzá 1 dl vizet, majd alacsony lángon aranybarnára sütjük a hájat. A friss töpörtyűt meleg kenyérrel, lilahagymával tálaljuk.
A bőrös, tisztított kacsahájat kb 4*4 cm-es darabokra vágjuk, majd teflonos bevonatú edénybe tesszük. Öntünk hozzá 1 dl vizet, majd alacsony lángon aranybarnára sütjük a hájat. A friss töpörtyűt meleg kenyérrel, lilahagymával tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A bőrös, tisztított kacsahájat kb 4*4 cm-es darabokra vágjuk, majd teflonos bevonatú edénybe tesszük.
Öntünk hozzá 1 dl vizet, majd alacsony lángon aranybarnára sütjük a hájat.
A friss töpörtyűt meleg kenyérrel, lilahagymával tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.