Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A vizet a sóval felforraljuk, majd ha forr akkor óvatosan, apránként hozzáadjuk a kukoricadarát. Egyfolytában kevergetjük. Amikor már bugyog (köpköd) és elfőtte a vizet, akkor hozzáadjuk a vajat. A szalonnát kockázzuk és kisütjük. A juhtúrót elkeverjük a tejföllel. Jénaiba egyengetjük a polentát, majd rákenjük a túrót, megszórjuk a szalonnapörccel. 180 fokon sütjük kb 20 percig. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A vizet a sóval felforraljuk, majd ha forr akkor óvatosan, apránként hozzáadjuk a kukoricadarát. Egyfolytában kevergetjük.

Amikor már bugyog (köpköd) és elfőtte a vizet, akkor hozzáadjuk a vajat.

A szalonnát kockázzuk és kisütjük. A juhtúrót elkeverjük a tejföllel.

Jénaiba egyengetjük a polentát, majd rákenjük a túrót, megszórjuk a szalonnapörccel.

180 fokon sütjük kb 20 percig. Tetejét megszórjuk aprított lilahagymával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is