Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pecsenyék

Séfek receptjei

Sertés receptek

Sertésszeletek

Pácolt tarja tepsiben sült kelbimbóval és édesburgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsokat megmossuk és megszárítjuk, majd befűszerezzük: megkenjük mustárral, majd kevés olajjal meglocsolva, letakarva hűtőbe tesszük. A kelbimbót és a burgonyát megtisztítjuk, karikázzuk, a kelbimbót félbevágjuk és tepsibe tesszük. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük. A húst is tepsibe tesszük, rákarikázzuk a fokhagymát, leöntjük a visszamaradt páclével és lefedve sütőben készre […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A húsokat megmossuk és megszárítjuk, majd befűszerezzük: megkenjük mustárral, majd kevés olajjal meglocsolva, letakarva hűtőbe tesszük.

A kelbimbót és a burgonyát megtisztítjuk, karikázzuk, a kelbimbót félbevágjuk és tepsibe tesszük. Fűszerezzük, meglocsoljuk olajjal és 180 fokos sütőben 40 percig sütjük.

A húst is tepsibe tesszük, rákarikázzuk a fokhagymát, leöntjük a visszamaradt páclével és lefedve sütőben készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is