Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Rakott finomságok

Rakott kelkáposzta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kelkáposztát leveleire szedjük és enyhén sós vízben előfőzzük. A töltelékhez a hagymát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. A felforrósított olajon megpirítjuk a hagymát, megszórjuk egy kevés pirospaprikával és felöntjük vízzel. Miután felforrt hozzáadjuk a húst, a rizst, sóval és borssal ízesítjük. A kelkáposztát lecsepegtetjük, tepsibe tesszük (kb 30*40 cm) a felét és rárakjuk a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A kelkáposztát leveleire szedjük és enyhén sós vízben előfőzzük.

A töltelékhez a hagymát meghámozzuk és apró kockákra vágjuk. A felforrósított olajon megpirítjuk a hagymát, megszórjuk egy kevés pirospaprikával és felöntjük vízzel. Miután felforrt hozzáadjuk a húst, a rizst, sóval és borssal ízesítjük.

A kelkáposztát lecsepegtetjük, tepsibe tesszük (kb 30*40 cm) a felét és rárakjuk a készre főzött rizses húst. A hús tetejére tesszük a maradék káposzta leveleket, majd az egészet tejföllel megkenjük és forró sütőbe helyezzük és pirosra sütjük.

Miután megsült négyzetekre vágva és ízlés szerint még friss tejfölt téve a tetejére kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Cukormentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is