Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazzuk a lisztet és a kakaóport, majd a mézet is beledolgozzuk. A jól eldolgozott masszát 30*40 cm-es, sütőpapíros tepsibe öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük, majd 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük. A kisült piskótát kihűtjük, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.22.

Tészta

Krém

Elkészítése

A tojásfehérjét a kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és összedolgozzuk.

Ezután hozzáadjuk a sütőport, majd hozzákanalazzuk a lisztet és a kakaóport, majd a mézet is beledolgozzuk.

A jól eldolgozott masszát 30*40 cm-es, sütőpapíros tepsibe öntjük és előmelegített sütőbe helyezzük, majd 180 fokon kb 15-20 perc alatt megsütjük.

A kisült piskótát kihűtjük, majd elkészítjük a krémet. A tejszínhez hozzáadjuk a habfixálót és kemény habbá verjük.

A kihűt piskótát két azonos méretű részre vágjuk. Az egyikre ráhalmozzuk a habot és elsimítjuk, majd befedjük a másik lappal.

Porcukorral és szamócával díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is