Elkészítése
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Kikenjük a tepsit vajjal (20*30 cm), majd jól megszórjuk kakaóporral.
Egy másik edényben a tojássárgákat fehéredésig keverjük 3 ek porcukorral.
Vízgőz felett megolvasztjuk az apróra tördelt csokoládét, majd kicsit hagyjuk hűlni.
Összekeverem a csokoládét és a tojássárgáját, majd hozzáadom a mandulát.
A tojásfehérjéből kemény habot verünk kevés sóval és 3 ek porcukorral. Kanalanként óvatosan a csokoládés masszához adjuk a habot és az előkészített tepsibe öntjük.
25-30 perc alatt készre sütöm 180 fokon.
Az ordát habosra kavarjuk 4 ek cukorral és a likörrel, amit fellazítunk a tojásfehérjéből és 3 ek porcukorból, egy pici sóval felvert habbal.
Óvatosan rákenjük a kakaós piskóta tetejére, pár percre visszatesszük a sütőbe (kb 15). Kihűlés után szeleteljük.









