Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés belsőség

Sertés receptek

Pirított sertésmáj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A májat megtiszíttjuk és a hártyákat, ereket eltávolítjuk, majd feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, majd félbe vágjuk és szeleteljük. A felforrósított zsiradékon medinszteljük a hagymát, majd rátesszük a májat és sózzuk, borsozzuk és majoránnát adunk hozzá. 8-10 percig pirítjuk erős lángon, majd rászórjuk a paprikát, összeforgatjuk és 2-3 perc múlva levesszük a tűzhelyről. Aprított petrezselyemmel megszórva […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.03.25.

Hozzávalók

Elkészítése

A májat megtiszíttjuk és a hártyákat, ereket eltávolítjuk, majd feldaraboljuk.

A hagymát meghámozzuk, majd félbe vágjuk és szeleteljük.

A felforrósított zsiradékon medinszteljük a hagymát, majd rátesszük a májat és sózzuk, borsozzuk és majoránnát adunk hozzá. 8-10 percig pirítjuk erős lángon, majd rászórjuk a paprikát, összeforgatjuk és 2-3 perc múlva levesszük a tűzhelyről.

Aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is