Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megszórjuk ízlés szerint sóval, cayenne borssal, majoránnával és borssal (ha van valamilyen kedvenc fűszerünk, akkor abból is szórhatunk rá). A hagymát meghámozzuk és vékonyra felszeljük. A krumplit megpucoljuk és lereszeljük. 2 tk sót szórunk rá és jól elkeverjük, majd állni hagyjuk kb 10 percig. A tepsit alaposan kizsírozzuk, majd […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2021.06.13.

Hozzávalók

Tetejére

Elkészítése

A húst kiklopfoljuk, majd mindkét oldalát megszórjuk ízlés szerint sóval, cayenne borssal, majoránnával és borssal (ha van valamilyen kedvenc fűszerünk, akkor abból is szórhatunk rá).

A hagymát meghámozzuk és vékonyra felszeljük. A krumplit megpucoljuk és lereszeljük. 2 tk sót szórunk rá és jól elkeverjük, majd állni hagyjuk kb 10 percig.

A tepsit alaposan kizsírozzuk, majd beleterítjük az alaposan kinyomkodott krumplit és rászórjuk a tetejére a hagymát (ha szeretnénk, akkor itt szórhatunk rá fokhagyma gerezdeket is). A krumpli-hagyma ágyra ráfektetjük a hússzeleteket.

A sajtot lereszeljük és elkeverjük a mustárral, majonézzel és joghurttal vagy tejföllel.

A sajtos keveréket rákenjük a húsokra egyenletesen, majd alufóliával lefedve 200 fokos sütőbe toljuk 40 percre. 40 perc után levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük.

YouTube Thumbnail

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is