Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Fahéjas, aszaltbarackos marharagu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az felaprított vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felkockázott húst és jól átpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomlevet, a fahéjrudat és lefedve, alacsony lángon félpuhára főzzük. Ezután hozzáadjuk a barackot, a zúzott fokhagymát, az őrölt köményt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Végül hozzáöntjük a bort és az egészet készre főzzük (ha sűrű lenne, adjunk hozzá még […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
meridiana
Beküldte: 2021.09.22.

Hozzávalók

Elkészítése

Az felaprított vöröshagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a felkockázott húst és jól átpirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomlevet, a fahéjrudat és lefedve, alacsony lángon félpuhára főzzük.

Ezután hozzáadjuk a barackot, a zúzott fokhagymát, az őrölt köményt és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.

Végül hozzáöntjük a bort és az egészet készre főzzük (ha sűrű lenne, adjunk hozzá még vizet).

Ha a ragu elkészült, megszórjuk petrezselyemmel és párolt rizzsel kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
meridiana
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is