Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a durumtésztát. Közben elkészítjük hozzá a szószt. Két evőkanál olívaolajat magasfalú serpenyőben elkezdünk melegíteni, majd rátesszük a spenótót és a tészta főzővizéből néhány evőkanállal öntünk rá. Sózzuk, borsozzuk és 4-5 perc alatt megpároljuk. Közben a víz elpárolog, ezután a fokhagymákat lereszeljük és rátesszük a spenótra és átkeverjük párszor. Ezután rátesszük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
IldikoEsAnita
Beküldte: 2021.10.12.

Hozzávalók

Elkészítése

Forrásban lévő, sós vízben kifőzzük a durumtésztát. Közben elkészítjük hozzá a szószt.

Két evőkanál olívaolajat magasfalú serpenyőben elkezdünk melegíteni, majd rátesszük a spenótót és a tészta főzővizéből néhány evőkanállal öntünk rá. Sózzuk, borsozzuk és 4-5 perc alatt megpároljuk. Közben a víz elpárolog, ezután a fokhagymákat lereszeljük és rátesszük a spenótra és átkeverjük párszor.

Ezután rátesszük a totut, majd néhány csepp citromlével és némi citromhéjjal ízesítjük.

Ha kifőtt a tészta, akkor leszűrjük és a spenótos-totus szószra tesszük, átkeverjük és kész is!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
IldikoEsAnita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is