Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgákat kihabosítjuk a cukorral. Hozzákeverjük a lisztet, a kakaóport és két kanálnyit a felvert fehérjéből. A fehérjét spatulával óvatosan a sárgás részhez öntjük, vigyázva, hogy ne törjön össze. A tésztát sütőpapírral bélelt, 25 cm-es, kapcsos tortaformába töltjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk! Fontos, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Picipiros
Beküldte: 2022.07.05.

Hozzávalók egy 25 cm-es tortaformáhozPiskótához

Krémhez

Tetejére

Elkészítése

A fehérjét kemény habbá verjük. A sárgákat kihabosítjuk a cukorral. Hozzákeverjük a lisztet, a kakaóport és két kanálnyit a felvert fehérjéből. A fehérjét spatulával óvatosan a sárgás részhez öntjük, vigyázva, hogy ne törjön össze.

A tésztát sütőpapírral bélelt, 25 cm-es, kapcsos tortaformába töltjük, majd előmelegített sütőben 180 fokon kb 20 percig sütjük. Tűpróbát végezzünk! Fontos, hogy a papír a torta pereméig érjen, így anélkül tudjuk majd a tortát kivenni a formából, hogy sérülne.

Ezután rácson teljesen hagyjuk kihűlni.

A habtejszínt a porcukorral felverjük, hozzáadjuk a túrót, zselatin fixet és elegyengetjük a piskóta tetején.

A vaníliás pudingport elkeverjük az üdítővel, közepes lángon sűrűre főzzük, majd a krémmel megkent piskóta tetejére öntjük.

Hűtőben 2 órát pihentetjük, majd a kapcsos tortaformát kibontva finoman lehúzzuk a torta oldaláról a sütőpapírt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Picipiros
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is