Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egész csirke

Szárnyas receptek

Babgulyás kakashússal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kakast feldaraboljuk.A kockára vágott szalonnát pirítsuk addig, amíg a szalonna üvegessé válik, majd szórjuk bele a kockára vágott hagymát és pirítsuk le.Húzzuk félre az edényt, szórjuk rá fűszerpaprikát, majd keverjük el a lecsókrémet is benne. Adjuk hozzá a húst és keverjük el a pörkölt alappal. Sózzuk meg óvatosan és keverjük össze. Adjuk hozzá az […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
190 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2024.03.07.

Hozzávalók

Elkészítése

A kakast feldaraboljuk.A kockára vágott szalonnát pirítsuk addig, amíg a szalonna üvegessé válik, majd szórjuk bele a kockára vágott hagymát és pirítsuk le.Húzzuk félre az edényt, szórjuk rá fűszerpaprikát, majd keverjük el a lecsókrémet is benne. Adjuk hozzá a húst és keverjük el a pörkölt alappal. Sózzuk meg óvatosan és keverjük össze. Adjuk hozzá az előző éjszaka beáztatott babot és a fokhagymát, babérlevelet.Öntsünk alá egy kis vizet (kb 3 dl) és kedjük el főzni. Időnként keverjük át. Fedjük le az edényt és hagyjuk, hogy a hús és a bab a saját levében egy kis ideig párolódjon.Hideg vízzel felengedjük (kb 3,5 liter). Amikor félig megpuhult a hús, adjuk hozzá a fűszereket és a konyhakészre előkészített zöldséget.Amikor a hús és zöldségek már majdnem teljesen készen vannak, adjuk hozzá a kockára vágott burgonyát és azzal együtt lassú tűzön készre főzzük.Kóstoljuk meg és ha kell, akkor még ízesítsük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is