Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az élesztőt felfuttatjuk a tejben, majd a tészta hozzávalóival alaposan összegyúrjuk, végül 3 részre osztjuk. A tésztákat egyenként téglalap alakúra, kb 2 mm vastagra nyújtjuk. Megkenjük baracklekvárral az egészet és a két szélére magozott meggyet teszünk. Feltekerjük a két szélétől kezdve. A közepénél kb 3 cm üres részt hagyunk. A töltelékhez a cukorral felverjük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2019.05.23.

A tésztához

A töltelékhez

Elkészítése

Az élesztőt felfuttatjuk a tejben, majd a tészta hozzávalóival alaposan összegyúrjuk, végül 3 részre osztjuk.

A tésztákat egyenként téglalap alakúra, kb 2 mm vastagra nyújtjuk. Megkenjük baracklekvárral az egészet és a két szélére magozott meggyet teszünk.

Feltekerjük a két szélétől kezdve. A közepénél kb 3 cm üres részt hagyunk.

A töltelékhez a cukorral felverjük a fehérjéket, majd beleforgatjuk a diót óvatosan, hogy a habot ne törjük össze. Kanállal vagy habzsákkal az üresen hagyott részbe töltjük.

180 fokos sütőben kb 30 percig sütjük. A sütőből kivéve megszórhatjuk porcukorral.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is