Elkészítése
Brownie:
Vízgőz felett összeolvasztjuk a vajat, csokit és a cukrot. Levesszük a tálat a vízgőzről, majd hozzáadjuk a lisztet és a kakaóport és jól elkeverjük.
Amikor már elkevertük és kissé kihűlt a csokis alap, akkor belekeverjük a tojásokat is és egyneművé dolgozzuk.
A masszát beleöntjük az előkészített formába (20*20 cm) és 180 fokon kb 15 percig sütjük.
Töltelék:
A kókuszreszeléket és a sürített tejet keverjük össze. Ha nagyon lágy lenne a massza, akkor adhatunk még hozzá kevés kókuszreszeléket, de arra figyeljünk, hogy ne legyen túl kemény sem!
Összeállítás:
A langyosra hűlt alapra rásimítjuk a kókuszos tölteléket. A máz hozzávalóit (csoki, tejszín és vaj) összeolvasztjuk, majd bevonjuk vele a süteményt. Tetejére szórhatunk kókuszreszeléket.
Amint a máz megszilárdult, már szelhetjük is.









