Elkészítése
A csokoládékrémhez a tejszínt felforrósítjuk és beletördeljük a csokoládét. Megvárjuk amíg a csokoládé elolvad, majd az egészet simára keverjük és hűtőbe tesszük.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük, egy gáztepsit (38*44 cm) kibélelünk sütőpapírral.
A vajat, a cukrot, a mézet, a sót, a vaníliát és a tejet összemelegítjük, azután alacsony lángon 1 percig forraljuk, majd a hozzáforgatjuk a zabpelyhes, lisztes keverékhez.
A masszából, egy kanál segítségével kb 6-7 db halmot teszünk a tepsibe, egymástól nagyobb távolságra. A korongok sütés közben nagyra nőnek, ezért érdemes két részletben sütni!
A tésztát kb 8-9 perc alatt aranybarnára sütjük, majd 1-2 perc hűlés után egy szélesebb lapát segítségével átemeljük egy felfordított pohár tetejére és a széleket óvatosan lenyomjuk kialakítva ezzel a kosár formát.
A lehűlt csokis tejszínt habbá verjük, majd csillagcsővel ellátott habzsákba szedjük és betöltjük vele a kosárkákat.









