Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csokis sütik

Sütemény receptek

Csokoládés tekercs

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozatán hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzákanalazzuk a lisztet. A habverő segítségével óvatosan összedolgozzuk. Legvégül a kakaóport óvatosan, de egyenletesen elkeverjük a masszában. A kész masszát sütőpapírral bélelt gáztepsibe (44*38 cm) öntjük és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.07.

HTészta

Töltelék

Elkészítése

A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozatán hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez.

Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzákanalazzuk a lisztet. A habverő segítségével óvatosan összedolgozzuk. Legvégül a kakaóport óvatosan, de egyenletesen elkeverjük a masszában.

A kész masszát sütőpapírral bélelt gáztepsibe (44*38 cm) öntjük és előmelegített sütőben 180 fokon aranybarnára sütjük.

Amikor a piskóta megsült a tésztát konyharuhára borítjuk, feltekerjük és hagyjuk kihűlni.

A cukrászhabot a habfixálóval habbá verjük, majd hozzáadjuk a kakaóport és egyenletesen eldolgozzuk a habban.

Ezután a krém 2/3-ad részét a kitekert piskótára kenjük, szorosan feltekerjük és a maradék krémmel bevonjuk.

A süteményt mandulapehellyel díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Húsvéti receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is