Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Különleges sütik

Sütemény receptek

Cukrozott fahéjas mandula

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőt elemelegítjük 120 fokra. A tojásfehérjét elkeverjük a hideg vízzel és a csipet sóval. Villával enyhén felverjük, nem is verjük, inkább csak felhabosítjuk. Ebbe a keverékbe belerakjuk a mandulát és alaposan beleforgatjuk, győződjünk meg róla, hogy minden szemet bevont a fehérje. Egy tálban összekeverjük a barna cukrot, fahéjat és a vaníliás cukrot, majd ráöntjük […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Drága
Veronica
Beküldte: 2020.12.12.

Hozzávalók

Elkészítése

A sütőt elemelegítjük 120 fokra.

A tojásfehérjét elkeverjük a hideg vízzel és a csipet sóval. Villával enyhén felverjük, nem is verjük, inkább csak felhabosítjuk. Ebbe a keverékbe belerakjuk a mandulát és alaposan beleforgatjuk, győződjünk meg róla, hogy minden szemet bevont a fehérje.

Egy tálban összekeverjük a barna cukrot, fahéjat és a vaníliás cukrot, majd ráöntjük a mandulára, jól összeforgatjuk.

Egy nagy gáztepsit kibélelünk sütőpapírral és ráöntjük a mandulát. Egyenletesen elterítjük rajta és az előmelegített sütőbe toljuk.

1 órát pirítjuk, de 15 percenként átkeverjük a tepsin. Az 1 óra letelte után már majszolhatjuk is, ami maradt azt lezárt dobozban szobahőmérsékleten tároljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Karácsonyi receptek Évszak: Tél Ár: Drága Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is