Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáadjuk a porcukrot, sütőport és a tojássárgáját. Alaposan összedolgozzuk, majd hűtőbe tesszük becsomagolva. A diót a porcukorral ledaráljuk. A hűtőből kivett tésztát lisztezett munkalapon, körülbelül 3-5 mm vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval korongokat szaggatunk belőle, majd kibéleljük vele a formákat. Én muffin tepsit és szilikon muffin formát használtam kosárka forma híján. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Travelling Kitchen
Beküldte: 2022.09.16.

Hozzávalók

Töltelékhez

Elkészítése

A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, majd hozzáadjuk a porcukrot, sütőport és a tojássárgáját. Alaposan összedolgozzuk, majd hűtőbe tesszük becsomagolva.

A diót a porcukorral ledaráljuk.

A hűtőből kivett tésztát lisztezett munkalapon, körülbelül 3-5 mm vastagságúra nyújtjuk. Pogácsaszaggatóval korongokat szaggatunk belőle, majd kibéleljük vele a formákat. Én muffin tepsit és szilikon muffin formát használtam kosárka forma híján.

A tojásfehérjét habbá verjük, majd hozzákeverjük a porcukros diót.

Mindegyik kosárka aljára egy teáskanál lekvárt teszünk, majd rászedjük a diós habot.

180 fokra előmelegített sütőben körülbelül 20 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Travelling Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is