Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kekszet összekeverjük a felolvasztott vajjal. Egy 24 cm-es tortaforma alján egyenletesen eloszlatjuk a kekszet és kicsit lenyomkodjuk tenyérrel. Ezt a kekszes alapot 170 fokra előmelegített sütőben 5 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni. A mascarponét, a cukrot, a lisztet és a tejfölt krémmé keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a citrom reszelt héját. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
dudika688
Beküldte: 2019.01.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A kekszet összekeverjük a felolvasztott vajjal.

Egy 24 cm-es tortaforma alján egyenletesen eloszlatjuk a kekszet és kicsit lenyomkodjuk tenyérrel.

Ezt a kekszes alapot 170 fokra előmelegített sütőben 5 percig sütjük, majd hagyjuk kihűlni.

A mascarponét, a cukrot, a lisztet és a tejfölt krémmé keverjük, majd hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a citrom reszelt héját. A tojásokat egyenként adjuk a krémhez, majd addig keverjük, míg a krém már teljesen egynemű és habos lesz.

A sajtkrémet a morzsaalapra öntjük és egyenletesen elkenjük. Amikor kész, akkor 170 fokos sütőbe tesszük 40-50 percre, amíg a torta teteje aranybarna nem lesz.

Amikor kihűl a torta, akkor óvatosan körbevágjuk a forma szélénél és lecsatoljuk az oldalát, de nem vesszük le a talpról a süteményt.

Én meggyes szószt tettem rá (gyümölcsdarabos házi meggylekvárhoz tettem még meggybefőttet), de lehet akár karamell öntettel, csokiszósszal vagy csak porcukorral a tetején fogyasztani, mindegyik változat isteni!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Amerikai Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
dudika688
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is