Elkészítése
A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk a vizet és végül sütőporral elkevert lisztet.
Egy 30*40 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és előmelegített sütőben a tésztát készre sütjük 180 fokon. Hagyjuk kihűlni a lapot és ketté vágjuk. De lehet kétszer 5 tojással külön-külön is piskótát sütni.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd beletesszük a többi hozzávalót és előmelegített sütőben ugyanakkora tepsiben, mint amiben a sárga lapokat sütöttük, készre sütjük.
A pudingport a tejjel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. Közben a margarint a kétféle cukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.
Összeállítás: sárga lap, krém, tojásfehérjéből készült lap, krém és megint sárga lap.
Tetejére a csokoládékat külön-külön gőz felett felolvasztjuk és a tészta tetejére csorgatjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap szeleteljük.








