Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk a vizet és végül sütőporral elkevert lisztet. Egy 30*40 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és előmelegített sütőben a tésztát készre sütjük 180 fokon. Hagyjuk kihűlni a lapot és ketté vágjuk. De lehet kétszer 5 tojással külön-külön is piskótát sütni. A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
10 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2020.02.24.

Sárga lap:

Középső lap:

Krém:

Tetejére:

Elkészítése

A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, apránként hozzáadjuk a vizet és végül sütőporral elkevert lisztet.

Egy 30*40 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk és előmelegített sütőben a tésztát készre sütjük 180 fokon. Hagyjuk kihűlni a lapot és ketté vágjuk. De lehet kétszer 5 tojással külön-külön is piskótát sütni.

A tojásfehérjét kemény habbá verjük a cukorral, majd beletesszük a többi hozzávalót és előmelegített sütőben ugyanakkora tepsiben, mint amiben a sárga lapokat sütöttük, készre sütjük.

A pudingport a tejjel sűrű krémmé főzzük, majd kihűtjük. Közben a margarint a kétféle cukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk.

Összeállítás: sárga lap, krém, tojásfehérjéből készült lap, krém és megint sárga lap.

Tetejére a csokoládékat külön-külön gőz felett felolvasztjuk és a tészta tetejére csorgatjuk. Egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd másnap szeleteljük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is