Elkészítése
Egy pitesütőt vagy tortaformát (24 cm) kibélelünk sütőpapírral és beleöntjük, majd elkenjük benne a karamellt (én bolti karamellt használtam, de házilag is elkészíthető).
Rárakosgatjuk a meghámozott, cikkekre vágott almadarabokat úgy, hogy teljesen fedje le a formánkat (esetleg megszórhatjuk fahéjjal is).
A tetejére ráöntjük egyenletesen a tésztát. Ehhez a tészta összes hozzávalóját robotgéppel jól kikeverjük.
180 fokos sütőben kb 30 perc alatt elkészül.
A sütőből kivéve a formában hagytjuk pár percig hűlni, majd ráteszünk egy tálcát és gyors mozdulattal átfordítjuk.
A sütőpapírt óvatosan lehúzzuk a tetejéről és hagyjuk teljesen kihűlni.
Porcukorral vagy plusz karamellel kínáljuk.
Jó sütizést mindenkinek!









