Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gesztenyés sütik

Krémes sütik

Sütemény receptek

Gesztenyepürés habcsókrolád

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy gáztepsit. A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, majd a végén hozzákeverjük a keményítőt is. A habot a tepsibe simítjuk. Próbáljuk meg annyira egyenletesen eloszlatni, amennyire tudjuk. 170 fokos sütőben kb 20 perc alatt világosra sütjük. A tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni. Készítsünk ki egy nagy, tiszta konyharuhát, amire a habcsók ráfér. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2024.01.17.

A habcsók alaphoz

A töltelékhez

Díszítésnek

Elkészítése

Szilikonos sütőpapírral kibélelünk egy gáztepsit.

A tojásfehérjéből a cukorral kemény habot verünk, majd a végén hozzákeverjük a keményítőt is. A habot a tepsibe simítjuk. Próbáljuk meg annyira egyenletesen eloszlatni, amennyire tudjuk.

170 fokos sütőben kb 20 perc alatt világosra sütjük. A tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni.

Készítsünk ki egy nagy, tiszta konyharuhát, amire a habcsók ráfér. Szórjuk meg porcukorral és erre borítsuk rá a kihűlt süteményt.

A gesztenyemasszát egy kis rummal beízesítjük és a reszelőnk durvább részén ráreszeljük a habcsókra. Ügyeljünk rá, hogy mindenhová egyformán jusson.

A tejszínt kemény habbá verjük, majd a habcsók közepére halmozzuk és óvatosan feltekerjük. Hűtőbe tesszük 2-3 órára.

A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk és a roládot lespricceljük vele. Amint a csokoládé megszilárdult, szeletelhetjük is.

Jó étvágyat kívánok hozzá!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is