Elkészítése
A lap hozzávalóit összegyúrjuk, majd négy egyenlő részre osztjuk. A tésztákat egyenként kinyújtjuk tepsi a tepsi méretűre (22*24 cm), majd 180 fokon kb 10-12 perc alatt megsütjük.
A vaníliás krémhez a pudingporhoz apránként hozzáadjuk a tejet és folytonos keverés mellett lassú tűzön sűrű krémmé főzzük, végül kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük és a kihűlt pudinghoz adjuk, végül hozzáadjuk a gesztenyét és a rumot.
Egy lapot apróra tördelünk, adunk hozzá rumot, majd annyi lekvárt, hogy könnyen kenhető krémet kapjunk.
Az alsó lapot lekvárral megkenjük, majd erre kenjük a puncsoskrémes masszát. A második lapot is lekenjük lekvárral és a puncsos krémre borítjuk. Erre kenjük a gesztenyés krém nagy részét, majd a harmadik lappal zárjuk.
A tetejét gesztenyés krémmel vékonyan bevonjuk, majd gesztenyét reszelünk a tetejére.
Pár órára hűtőbe tesszük, majd tálaláskor hosszúkás szeletekre vágva kínáljuk.










