Elkészítése
Mézes lap:
A lapok hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk. Két darab, kb 25*35 cm-es lapot nyújtunk a tésztából és 180 fokon 10-12 perc alatt megsütjük.
Piskótatekercs:
Az egész tojásokat a cukorral kb 10-12 perc alatt alaposan kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a vizet és jól elkeverjük. Hozzáforgatjuk óvatosan a sütőport és a lisztet, majd a masszát két gáztepsi méretű (44*38 cm) sütőpapíros tepsibe simítjuk és megsütjük 180 fokos sütőben kb 12-15 perc alatt.
Még melegen feltekerjük és így hagyjuk kihűlni. Ha a lapok kihűltek, akkor kitekerjük, lehúzzuk róluk a papírt és megkenjük lekvárral, majd újra feltekerjük. Kb 1 cm-es szeletekre vágjuk.
Krém:
A tejben felfőzzük a pudingporokat és a cukrot, majd langyosan kihabosítjuk a vajjal.
Összeállítás:
Az egyik mézes lapot megkenjük a krém felével, majd szorosan rárakjuk a felszeletelt tekercseket, erre jön a krém másik fele. Végül befedjük a másik lappal.
Másnap szeletelve és porcukorral meghintve tálaljuk. A süteményt a tekercsekre merőlegesen szeleteljük.









