Elkészítése
A kókuszkrémhez felforralunk 2 dl tejet a cukorral, majd besűrítjük a maradék 1 dl tejben elkevert pudingporral. Kihűtjük, majd habosra keverjük a puha vajjal és a kókuszreszelékkel, majd a töltésig félretesszük.
A tésztához a puha vajat robotgéppel kihabosítjuk a porcukorral, majd hozzáadjuk a tejben elkevert mézet és a tojást, végül beleforgatjuk a sütőporos lisztet.
A simára kevert masszát egy 20*30 cm-es kizsírozott és lisztezett tepsibe öntjük, elsimítjuk. 170 fokos sütőben 25-30 perc alatt aranybarnára sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük, majd rácsra téve kihűtjük.
A mázhoz a vajat összemelegítjük a tejjel, majd belekeverjük a cukorral elkevert kakaóport.
A kihűlt tésztát kb 4*4 cm-es kockára vágjuk, majd a kakaós mázba forgatjuk, kissé lecsöpögtetjük, majd kókuszreszelékbe forgatjuk.
A kockákat félbe vágjuk, megkenjük baracklekvárral, majd csillagcsöves habózsákba töltött kókuszkrémmel díszítjük, végül befedjük a tetejével.
Tálalásig hűtőszekrénybe tesszük.









