Elkészítése
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéket kemény habbá verjük. A sárgákat a cukorral, vízzel és az olajjal összedolgozzuk, beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet.
Hozzáforgatjuk a tojáshabot úgy, hogy ne törjön össze. A tésztát két részre osztjuk. Az egyik részébe beledolgozzuk a kakaóport és a vizet.
Felváltva a két tésztával félig megtöltjük a muffinformát (mivel az enyém szilikonos nem kell olajozni sem).
Előmelegített 180 fokos, légkeveréses sütőben kb 15-20 percig sütjük.
Míg a tészta sül, addig a cukros tejben megfőzzük a pudingot. A puha margarint összekeverjük a porcukorral, végül a kihűlt pudinggal kihabosítjuk.
A muffinokat kettévágjuk, majd a krémmel betöltjük. Mindegyik kalapját az olajjal felolvasztott csokiba mártjuk és dekocukorral díszítjük.










