Elkészítése
A hozzávalókat alaposan kikeverjük.
Bő olajat forrósítunk és egy evőkanállal beleszaggatjuk a masszát. Közepes hőmérsékleten aranysárgára sütjük, majd papírtörlőre szedjük.
Fahéjas pocukorral megszórva tálaljuk.
A hozzávalókat alaposan kikeverjük. Bő olajat forrósítunk és egy evőkanállal beleszaggatjuk a masszát. Közepes hőmérsékleten aranysárgára sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Fahéjas pocukorral megszórva tálaljuk.
A hozzávalókat alaposan kikeverjük. Bő olajat forrósítunk és egy evőkanállal beleszaggatjuk a masszát. Közepes hőmérsékleten aranysárgára sütjük, majd papírtörlőre szedjük. Fahéjas pocukorral megszórva tálaljuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hozzávalókat alaposan kikeverjük.
Bő olajat forrósítunk és egy evőkanállal beleszaggatjuk a masszát. Közepes hőmérsékleten aranysárgára sütjük, majd papírtörlőre szedjük.
Fahéjas pocukorral megszórva tálaljuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.