Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez. Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzákanalazzuk a lisztet, amelyet a habverő segítségével dolgozunk össze. A kész masszát sütőpapírral bélelt gáztepsibe (kb 30*40 cm) öntjük és előmelegített sütőben, 180 fokon kb 30 perc […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Beküldte: 2020.12.17.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojások fehérjét a cukorral kemény habbá verjük. Ezután hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel alacsony fokozaton hozzádolgozzuk a felvert fehérjéhez.

Ehhez a masszához hozzáadjuk a sütőport és hozzákanalazzuk a lisztet, amelyet a habverő segítségével dolgozunk össze.

A kész masszát sütőpapírral bélelt gáztepsibe (kb 30*40 cm) öntjük és előmelegített sütőben, 180 fokon kb 30 perc alatt készre sütjük.

Amikor a piskóta megsült a tésztát konyharuhára borítjuk és megkenjük házi sárgabarack lekvárral. A piskótát a konyharuha segítségével feltekerjük és hagyjuk kihűlni.

Amikor kihűlt porcukorral megszórjuk a tetejét és szeletelve kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Nagyon olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is