Elkészítése
A tésztához összemelegítjük a mézet a vajjal. A lisztet egy tálba mérjük, hozzákeverjük a porcukrot, a szódabikarbónát majd hozzáadjuk a vajas mézet, a tojást és annyi tejet, hogy az egész összeálljon, majd simává tésztává gyúrjuk.
Szobahőmérsékleten letakarva 10 percig pihentetjük, majd 4 részre osztjuk. Mindegyik cipóból lisztezett felületen 20*30 cm-es lapot nyújtunk.
A lapokat sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és 180 fokra melegített sütőben kb 6-8 perc alatt megsütjük.
A krémhez megfőzzük a tejben a pudingport, majd még melegen hozzákeverjük a cukrot és kihűtjük. Ezután habosra keverjük a vajjal és a rummal.
A krémmel összetöltjük a lapokat, a tetejére összemelegítjük a csokoládét az olajjal és bevonjuk vele a süteményt.
Egy éjszakán át pihentetjük, majd szeletelve kínáljuk.









