Elkészítése
A vajat a cukorral, vanília aromával kihabosítjuk, majd a tojásokat, tejet hozzáadva tovább keverjük. A lisztet elkeverjük a sütőporral, szódabikarbónával, sóval, kakaóporral és beleszitáljuk a habosra kevert masszába. Végül beleöntjük a vizet és jól elkeverjük. Szép habos, könnyű massza a végeredmény, amit habzsákba töltünk és sütőpapírral bélelt tepsibe kerek halmokat nyomunk belőle.
Bőven hagyjunk helyet a halmok között, mert el fognak terülni. Nem baj, ha esetleg farkincák sikerednek a halmok tetején, ugyanis sütés közben az is teljesen ellapul. (Kipróbáltam!)
Előmelegített sütőben, 180 fokon 10 perc alatt megsütjük.
A krémhez a mascarponét a cukorral, citromlével habosra keverjük, majd beleforgatjuk a kemény habbá vert tejszínt és habzsákba töltjük ezt is.
Az egyik korongra rányomunk egy jó adag krémet, majd egy másik korongot a tetejére teszünk. Betöltés után hűtőben tároljuk.










