Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Fasírtok, gombócok

Almás csirkefasírt

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst, túrót, hámozott és lereszelt almát, tojásokat, felaprított petrezselymet, ízlés szerinti szerecsendiót és fasírt fűszersót jól összedolgozzuk. Vizes kézzel a masszából kb golflabda nagyságú golyókat formázunk és ellapítjuk. Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és a fasírtok mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára sütjük.

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2024.02.01.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst, túrót, hámozott és lereszelt almát, tojásokat, felaprított petrezselymet, ízlés szerinti szerecsendiót és fasírt fűszersót jól összedolgozzuk.

Vizes kézzel a masszából kb golflabda nagyságú golyókat formázunk és ellapítjuk.

Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk és a fasírtok mindkét oldalát közepes lángon aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Diétás receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is