Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük. A hagymát felvágjuk és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst is és 8-10 percen át pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt (kevés volt itthon a paradicsomszószom, ezért én még adtam hozza ketchuot is), a fűszereket és felöntjük kevés vízzel, hogy ne kapjon oda. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
hajni21
Beküldte: 2021.09.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát sós vízben a szokásos módon kifőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük.

A hagymát felvágjuk és kevés olajon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst is és 8-10 percen át pirítjuk, majd hozzáadjuk a paradicsomszószt (kevés volt itthon a paradicsomszószom, ezért én még adtam hozza ketchuot is), a fűszereket és felöntjük kevés vízzel, hogy ne kapjon oda.

Kevergetve készre főzzük. Én jó sajtosan szeretem, úgyhogy itt még reszeltem bele egy pici ementálit.

Ezután a tésztát összekeverjük a húsos raguval. A felét kivajazott hőálló edénybe tesszük, beborítjuk a lapka sajttal és rárakjuk a tészta másik felét is. Bőven megszórjuk reszelt sajttal és 180 fokos sütőben 15-20 percen át pirítjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
hajni21
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is