Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húst enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk. Egy serpenyőben zsírt hevítünk, a hússzeleteket kevés lisztben megforgatjuk, majd egy-két perc alatt kissé elősütjük mindkét oldalát, végül egy nagyobb edénybe tesszük. Ezután a maradék zsírban megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a hússzeletekre öntjük. Lassú tűzre tesszük, ráöntjük a paradicsomot és annyi vizet, hogy ellepje. Ezután fűszerezzük bazsalikommal […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Gergely
Beküldte: 2020.09.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A húst enyhén kiklopfoljuk, majd sózzuk.

Egy serpenyőben zsírt hevítünk, a hússzeleteket kevés lisztben megforgatjuk, majd egy-két perc alatt kissé elősütjük mindkét oldalát, végül egy nagyobb edénybe tesszük.

Ezután a maradék zsírban megdinszteljük az apróra vágott hagymát és a hússzeletekre öntjük.

Lassú tűzre tesszük, ráöntjük a paradicsomot és annyi vizet, hogy ellepje. Ezután fűszerezzük bazsalikommal és egy kis borssal, valamint beletesszük a zöldbabot (én mirelit zoldbabbal készítettem), majd időnként megkeverve puhára főzzük.

Kötetnek tarhonyát keszítettem hozzá.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Gergely
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is