Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az édesburgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, majd sós, szódabikarbónás vízben félpuhára főzzük. A savanyú káposztát ha szükséges átöblítjük. Az apróra vágott vöröshagymát a zsírban üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a petrezselyemzöldet. Addig hagyjuk a tűzön, amíg a színanyagai kioldódnak. Ezután a töltelék többi hozzávalójával összekeverjük. Egy tűzálló tál vagy tepsi aljába egy sor édesburgonyát teszünk. Rászórjuk a […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
IldikoEsAnita
Beküldte: 2021.10.08.

Hozzávalók

A töltelékhez

Elkészítése

Az édesburgonyát megtisztítjuk, karikára vágjuk, majd sós, szódabikarbónás vízben félpuhára főzzük.

A savanyú káposztát ha szükséges átöblítjük.

Az apróra vágott vöröshagymát a zsírban üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a petrezselyemzöldet. Addig hagyjuk a tűzön, amíg a színanyagai kioldódnak. Ezután a töltelék többi hozzávalójával összekeverjük.

Egy tűzálló tál vagy tepsi aljába egy sor édesburgonyát teszünk. Rászórjuk a káposzta felét. Rásimítjuk a tölteléket. Szétterítjük rajta a maradék káposztát, majd az édesburgonyát is.

Megszórjuk reszelt sajttal, majd 175 fokra előmelegített sütőbe téve 40-45 perc alatt készre sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
IldikoEsAnita
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is