Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tojásokat keményre főzzük. Ha kihűlt megpucoljuk és hosszában félbevárjuk. A tojások fehérjét hőálló tálba tesszük. A tojások sárgáját pedig deszkán apróra vágjuk. Hozzáadjuk a zsírt, a zsemlemorzsát, a mustárt, a fűszereket és annyi tejfölt, hogy könnyű, rémes állagot kapjunk. Jól összekeverjük a masszát. A tejfölös-mustáros krémet visszatöltjük a tojásfehérjékbe. A visszamaradt tojáskrémhez hozzáadunk még […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A tojásokat keményre főzzük. Ha kihűlt megpucoljuk és hosszában félbevárjuk.

A tojások fehérjét hőálló tálba tesszük. A tojások sárgáját pedig deszkán apróra vágjuk. Hozzáadjuk a zsírt, a zsemlemorzsát, a mustárt, a fűszereket és annyi tejfölt, hogy könnyű, rémes állagot kapjunk. Jól összekeverjük a masszát.

A tejfölös-mustáros krémet visszatöltjük a tojásfehérjékbe. A visszamaradt tojáskrémhez hozzáadunk még tejfölt és a jénaiban lévő töltött tojásokra öntjük.

Így kezdjük el sütni forró, 180 fokos sütőben, mindaddig amíg meg nem pirul a teteje.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is