Elkészítése
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Fűszerezzük és 2 dl vizet öntünk alá, majd megpároljuk.
Ha puha a hús, rakjunk rá mézet és süssük le, majd tálaljuk sült burgonyával.
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Fűszerezzük és 2 dl vizet öntünk alá, majd megpároljuk. Ha puha a hús, rakjunk rá mézet és süssük le, majd tálaljuk sült burgonyával.
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Fűszerezzük és 2 dl vizet öntünk alá, majd megpároljuk. Ha puha a hús, rakjunk rá mézet és süssük le, majd tálaljuk sült burgonyával.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A csirkemellet csíkokra vágjuk. Fűszerezzük és 2 dl vizet öntünk alá, majd megpároljuk.
Ha puha a hús, rakjunk rá mézet és süssük le, majd tálaljuk sült burgonyával.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.