Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Kínai sült hal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halfilét kisebb darabokra vágjuk. Először sóval dörzsöljük be jól, azután a lisztben forgassuk meg. Serpenyőben forrósítsunk vajat, 3-4 perc alatt szép aranybarnára megsütjük a halat, majd lecsepegtetjük. A mártásához a paradicsomvelőt a szójaszósszal, a vörösborecettel, a sóval és a cukorral ízesítve felforraljuk, majd a paprikakrémmel tüzesítjük. Ha felforrt a kb 1 dl vízzel simára […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Kalla58
Beküldte: 2021.10.08.

Hozzávalók

Mártáshoz

Elkészítése

A halfilét kisebb darabokra vágjuk. Először sóval dörzsöljük be jól, azután a lisztben forgassuk meg.

Serpenyőben forrósítsunk vajat, 3-4 perc alatt szép aranybarnára megsütjük a halat, majd lecsepegtetjük.

A mártásához a paradicsomvelőt a szójaszósszal, a vörösborecettel, a sóval és a cukorral ízesítve felforraljuk, majd a paprikakrémmel tüzesítjük.

Ha felforrt a kb 1 dl vízzel simára kevert keményítővel sűrítjük. Inkább hígnak kell lennie, majd utánízesítjük.

A halat újramelegítjük, ha nem tudtuk meleg helyen tartani.

Tálaláskor a paradicsomos mártással leöntjük és vajbon párolt zöldségekkel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Kínai Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Kalla58
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is