Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Ropogós sült pontyszelet

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halat besózzuk, majd állni hagyjuk. A batátát tisztítás után hasábokra vágjuk és kevés sóval, borssal megszórjuk és egy teáskanál olajjal összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 25 percre vagy amíg át nem sül. Amíg sül a batáta megsütjük a halat is. A halat beleforgatjuk a befűszerezett kukoricalisztbe és forró […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.12.26.

Hozzávalók

Elkészítése

A halat besózzuk, majd állni hagyjuk.

A batátát tisztítás után hasábokra vágjuk és kevés sóval, borssal megszórjuk és egy teáskanál olajjal összekeverjük. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, majd 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 25 percre vagy amíg át nem sül.

Amíg sül a batáta megsütjük a halat is. A halat beleforgatjuk a befűszerezett kukoricalisztbe és forró olajban ropogósra sütjük.

Tálaláskor a halszeleket a tányérra tesszük, mellétesszük a sült batáta hasábokat és a házi csalamádét.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is