Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Serpenyős harcsaszelet, harcsamáj raguval

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A harcsamájat vágjuk nagyobb kockákra, majd forgassuk meg a keményítőben. A kockára vágott hagymát, fokhagymát kevés zsíradékon dinszteljük meg. A hagymás alaphoz adjuk hozzá a gombát, majd pirítsuk le. Ezután adjuk hozzá a harcsamájat, amit szintén pirítsunk le. Szórjuk meg a gombás ragut az apróra vágott petrezselyemmel, majd adjuk hozzá a spenótot is. A spenót […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2021.09.08.

Hozzávalók

Elkészítése

A harcsamájat vágjuk nagyobb kockákra, majd forgassuk meg a keményítőben.

A kockára vágott hagymát, fokhagymát kevés zsíradékon dinszteljük meg. A hagymás alaphoz adjuk hozzá a gombát, majd pirítsuk le. Ezután adjuk hozzá a harcsamájat, amit szintén pirítsunk le.

Szórjuk meg a gombás ragut az apróra vágott petrezselyemmel, majd adjuk hozzá a spenótot is. A spenót leveleket pár perc alatt forgassuk át kevés olajon, amíg kicsit összeesnek, majd adjuk hozzá a tejszínt. Ízesítsük sóval, borssal.

A tésztát bő, forró, sós vízben főzzük ki, majd vegyük ki az edényből és még forrón adjuk a raguhoz. Ha nem elég szaftos a mártás, akkor a forró tésztavízből tegyünk hozzá keveset és forraljuk össze a raguval.

A harcsa szeletek mindkét felét sózzuk, borsozzuk, majd kevés vajon süssük meg mindkét felét.

Az elkészült harcsaszeleteket tálaláskor helyezzük a harcsaragus tésztára.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is