Elkészítése
A karfiolt sós vízben megfőzzük.
Ha kihűlt sózzuk és a szokásos módon panírozzuk: liszt, tojás, majd zsemlemorzsa.
Forró olajban aranybarnára sütjük.
A karfiolt sós vízben megfőzzük. Ha kihűlt sózzuk és a szokásos módon panírozzuk: liszt, tojás, majd zsemlemorzsa. Forró olajban aranybarnára sütjük.
A karfiolt sós vízben megfőzzük. Ha kihűlt sózzuk és a szokásos módon panírozzuk: liszt, tojás, majd zsemlemorzsa. Forró olajban aranybarnára sütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A karfiolt sós vízben megfőzzük.
Ha kihűlt sózzuk és a szokásos módon panírozzuk: liszt, tojás, majd zsemlemorzsa.
Forró olajban aranybarnára sütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.