Elkészítése
A háromféle hagymát vágjuk fel, majd az újhagymából rakjunk félre a tálaláshoz keveset.
Dinszteljük meg kevés olajon a hagymákat, majd adjuk hozzá a kockára vágott burgonyát. Adjunk hozzá annyi vizet, amennyi pont ellepi és ízesítsük sóval, borssal.
Amíg a burgonya puhára fő, addig a bacon szeleteket süssük ropógosra.
A kisült bacon zsírjában pirítsuk le a gnocchit.
A megfőtt burgonyához adjuk hozzá a tejszínt, majd turmixoljuk össze az egészet. Az elkészült leves alapunkba rakjuk bele a kukoricát és a gnocchit.
Pár alatt forraljuk össze a levesünket a hozzáadott alapanyagokkal, majd ízesítsük sóval, borssal, szerecsendióval.
Tálaláskor adjuk a csíkokra vágott bacont és az apróra vágott újhagymát a levesünkhöz.








