Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Leves receptek

Ragulevesek

Lencseleves kolbásszal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát vágjuk kisebb kockákra, majd kevés zsiradékon dinszteljük meg. Adjuk hozzá a feldarabolt kolbászokat, majd pirítsuk össze pár perc alatt. A lepirult hagymás kolbászhoz adjuk hozzá a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és a lencsét, füstölt tarját és a babérlevelet. Szórjuk meg a liszttel és a fűszerpaprikával, majd keverjük össze a zöldségekkel. Adjunk hozzá kb 3-3,5 […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát vágjuk kisebb kockákra, majd kevés zsiradékon dinszteljük meg.

Adjuk hozzá a feldarabolt kolbászokat, majd pirítsuk össze pár perc alatt.

A lepirult hagymás kolbászhoz adjuk hozzá a megtisztított, feldarabolt zöldségeket és a lencsét, füstölt tarját és a babérlevelet.

Szórjuk meg a liszttel és a fűszerpaprikával, majd keverjük össze a zöldségekkel.

Adjunk hozzá kb 3-3,5 liter vizet és kis lángon főzzük puhára a zöldségeket és a lencsét, majd ízesítsük sóval, borssal.

A mustárt a tejföllel keverjük simára, majd adjunk hozzá egy evőkanálnyit a levesből. Ezután óvatosan keverjük a forró leveshez.

Pár perc alatt forraljuk össze, majd forrón tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is