Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Receptek marhából

Séfek receptjei

Marhaszelet rafinált mártással

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket megtisztítjuk és kockákra vágjuk. A vajon elősütjük a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd áttesszük egy tepsibe. A visszamaradt vajon kissé megdinszteljük a hagymát és a zöldségeket, majd felöntjük vízzel. Felforraljuk és a húsra öntjük. Megszórjuk kakukkfűvel, chili paprikával, beletesszük a kissé összelapított fokhagymát. Lefedjük fóliával és előmelegített sütőben megpároljuk, 160 fokon kk 1,5-2 óra […]

Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
120 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Malnahab
Beküldte: 2020.12.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A zöldségeket megtisztítjuk és kockákra vágjuk.

A vajon elősütjük a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk, majd áttesszük egy tepsibe.

A visszamaradt vajon kissé megdinszteljük a hagymát és a zöldségeket, majd felöntjük vízzel. Felforraljuk és a húsra öntjük. Megszórjuk kakukkfűvel, chili paprikával, beletesszük a kissé összelapított fokhagymát.

Lefedjük fóliával és előmelegített sütőben megpároljuk, 160 fokon kk 1,5-2 óra alatt.

Az utolsó 15 percben hozzáadjuk a kávét, a csokoládét, a bort és a babérlevelet esetleg egy kis vizet, majd visszatakarjuk a fóliával és készre sütjük.

Kiszedjük a hússzeleteket. Átpasszírozzuk a zöldségeket és szükség esetén sózzuk, borsozzuk és forrón a húsra öntjük.

Sütőtökös dödöllével és párolt brokkolival tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Profiknak Fogás: Vacsora
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is