Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Zöldséges ételek

Édes-savanyú paprika

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A paprikákat forró lángelosztón vagy parázson minden oldalukon megsütjük, amíg a héja kissé megszenesedik, de ne égessük meg nagyon. Rövid ideig hideg vízbe mártjuk, majd lehúzzuk a fekete héját. A szára marad a csumájával együtt, majd lecsorgatjuk róla a vizet. Egy tálban összekeverjük a vizet, az ecetet, a sót és a cukrot és addig kavargatjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
2 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Malnahab
Beküldte: 2021.01.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A paprikákat forró lángelosztón vagy parázson minden oldalukon megsütjük, amíg a héja kissé megszenesedik, de ne

égessük meg nagyon.

Rövid ideig hideg vízbe mártjuk, majd lehúzzuk a fekete héját. A szára marad a csumájával együtt, majd lecsorgatjuk róla a vizet.

Egy tálban összekeverjük a vizet, az ecetet, a sót és a cukrot és addig kavargatjuk, amíg a szilárd anyagok elolvadnak.

Beletesszük a paprikákat és rátesszük a vékonyra szelt fokhagymát és legalább egy órán át hagyjuk az ízeket érlelődni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Szerb Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is