Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Saláta receptek

Marinált sült paprika saláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sütőt előmelegítjük 210 fokra. A paprikákat megmossuk és tepsire rakjuk, majd nagyjából 15-18 perc alatt fekete foltosra sütjük. Miközben sülnek a paprikák, egy tálban ízlés szerint összekeverjük a savanyú lét és hozzáadjuk a félkarikára vágott vöröshagymát. A megsült paprikákat pár percre légmentesen letakarjuk, majd a bőrét és a csumáját eltávolítjuk, de arra ügyeljünk, hogy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
5 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
pontycomb
Beküldte: 2019.09.12.

Hozzávalók

A léhez

Elkészítése

A sütőt előmelegítjük 210 fokra.

A paprikákat megmossuk és tepsire rakjuk, majd nagyjából 15-18 perc alatt fekete foltosra sütjük.

Miközben sülnek a paprikák, egy tálban ízlés szerint összekeverjük a savanyú lét és hozzáadjuk a félkarikára vágott vöröshagymát.

A megsült paprikákat pár percre légmentesen letakarjuk, majd a bőrét és a csumáját eltávolítjuk, de arra ügyeljünk, hogy a belsejéből a finom leve ne vesszen kárba.

Beletesszük a savanyú lébe, nyakon öntjük egy kis olívaolajjal és legalább 2 órára hűtőbe téve hagyjuk, hogy összeérjenek az ízek.

Bármilyen sült mellé vagy csak egy-két nagy szelet kacsazsíros kenyérrel megállja a helyét.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Egészséges ételek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is