Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Séfek receptjei

Mini málnás mille fuille

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A leveles tésztát kihajtogatjuk (ha nem előre nyújtottat vettünk, akkor kinyújtjuk kb 5 mm vastagra) és kb 5,5-6 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle. Egy tepsire sütőpapírt rakunk, megszórjuk cukorral, rárakosgatjuk a tésztakorongokat, megszórjuk ezt az oldalukat is cukorral, rárakunk még egy sütőpapírt és nehezékként egy másik tepsit. 165 fokra előmelegített sütőben 12 percig […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
7 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.12.28.

Hozzávalók

Elkészítése

A leveles tésztát kihajtogatjuk (ha nem előre nyújtottat vettünk, akkor kinyújtjuk kb 5 mm vastagra) és kb 5,5-6 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk ki belőle.

Egy tepsire sütőpapírt rakunk, megszórjuk cukorral, rárakosgatjuk a tésztakorongokat, megszórjuk ezt az oldalukat is cukorral, rárakunk még egy sütőpapírt és nehezékként egy másik tepsit.

165 fokra előmelegített sütőben 12 percig sütjük, majd levesszük a tepsit és a sütőpapírt, szórunk rá még egy vékony réteg cukrot.

190 fokos sütőben készre sütjük a korongokat további kb 10 perc alatt.

A fejszínbabot felverjük a pudingporral.

A korongokat kettesével párosítjuk, az egyik korongra nyomunk egy nagy adag krémet csillagcsöves habzsákból, körberakjuk a szélét málnával, rányomunk egy másik korongot, egy szem málna és egy leheletnyi porcukorral zárjuk a sort.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Ősz Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Desszert
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is