Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A szalonnát apróra vágjuk és alacsony hőfokon megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és szép barnára pirítjuk. Ezután a megmosott és felcsíkozott lapockát rátesszük a szalonnás-hagymás alapra, kicsit összeforgatjuk és ízlés szerint sózzuk majd kb 1,5 dl vizet öntünk rá. Mikor már a hús félig megfőtt, hozzáadjuk a csíkozott lecsókolbászt és a csíkozott uborkát. Azt […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.10.

Hozzávalók

Elkészítése

A szalonnát apróra vágjuk és alacsony hőfokon megpirítjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és szép barnára pirítjuk.

Ezután a megmosott és felcsíkozott lapockát rátesszük a szalonnás-hagymás alapra, kicsit összeforgatjuk és ízlés szerint sózzuk majd kb 1,5 dl vizet öntünk rá.

Mikor már a hús félig megfőtt, hozzáadjuk a csíkozott lecsókolbászt és a csíkozott uborkát. Azt ételhez egy csipet pirospaprikát adunk és addig főzzük, ameddig a hús puha nem lesz.

Köretnek enyhén sós vízben kifőzött tésztát készítünk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is