Elkészítése
A felaprított vágott hagymát zsíron megdinszteljük és fűszerezzük.
Egy tepsiben elterítjük a káposztát, ráöntjük a párolt hagymát, majd a kolbászt rátesszük.
Mehet a 200 fokos sütőbe, ahol kb 30 perc alatt ropogósra sül.
A felaprított vágott hagymát zsíron megdinszteljük és fűszerezzük. Egy tepsiben elterítjük a káposztát, ráöntjük a párolt hagymát, majd a kolbászt rátesszük. Mehet a 200 fokos sütőbe, ahol kb 30 perc alatt ropogósra sül.
A felaprított vágott hagymát zsíron megdinszteljük és fűszerezzük. Egy tepsiben elterítjük a káposztát, ráöntjük a párolt hagymát, majd a kolbászt rátesszük. Mehet a 200 fokos sütőbe, ahol kb 30 perc alatt ropogósra sül.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A felaprított vágott hagymát zsíron megdinszteljük és fűszerezzük.
Egy tepsiben elterítjük a káposztát, ráöntjük a párolt hagymát, majd a kolbászt rátesszük.
Mehet a 200 fokos sütőbe, ahol kb 30 perc alatt ropogósra sül.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.