Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Rántott karaj joghurtos majonézes salátával, fűszeres burgonyával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A joghurtot és a majonézet krémesre keverjük, majd ízesítjük borssal, mustárral és a salátához keverjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd fél órán át a sütés előtt vízben áztatjuk. Ettől szép hólyagosra fok sülni a rántott húsunk. A szárazra törölt húst besózzuk, majd lisztbe, felvert tojás-tej keverékébe mártjuk, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Fedő alatt felhevített olajban, lassú tűznél […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Vass Laszlone
Beküldte: 2019.04.01.

A rántott karajhoz

A panírhoz

A körethez

A sütéshez

A salátához

Elkészítése

A joghurtot és a majonézet krémesre keverjük, majd ízesítjük borssal, mustárral és a salátához keverjük.

A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd fél órán át a sütés előtt vízben áztatjuk. Ettől szép hólyagosra fok sülni a rántott húsunk.

A szárazra törölt húst besózzuk, majd lisztbe, felvert tojás-tej keverékébe mártjuk, végül zsemlemorzsába forgatjuk.

Fedő alatt felhevített olajban, lassú tűznél kisütjük.

A burgonyát meghámozzuk és megmossuk. Nagyobb hasábokra vágjuk, majd a fűszereket rászórjuk.

Fél órát állni hagyjuk, majd bő, forró olajban két részletben kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Vass Laszlone
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is