Elkészítése
A klopfolt karajszeleteket sózzuk és borsozzuk, majd pár percig hagyjuk állni.
A krafiolt rózsára szedjük és a gombával együtt megmossuk, lecsepegtetjük, majd enyhén megsózzuk.
Ezután a hússzeleteket, a karfiol rózsákat és a gombákat bepanírozzuk, azaz: először megforgatjuk a lisztben, majd a sóval felvert tojásban és végül a zsemlemorzsában.
A panírozott darabokat forró olajban kisütjük. Először a gombát, utána a karfiolt majd a húst.
A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát leszűrjük, összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet és habosra keverjük.
A salátához meghámozzuk a répát és vékony csíkokra vágjuk. A retket megmossuk és felkockázzuk. A jégsalátát szintén megmossuk, majd vékony csíkokra szeleteljük. Ezeket egy tálba helyezzük.
A majonézet a natúr joghurttal simára keverjük, majd a zöldségekre öntjük.









